На Правном факултету одржана друга Жан Моне летња школа

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 12:02

На Правном факултету одржана друга Жан Моне летња школа

Жан Моне летња школа „Информационе технологије у функцији хармонизације кривичног процесног права Републике Србије са правом Европске уније“ одржана је на Правном факултету у Новом Саду. Фото: PrtSc/Универзитет у Новом Саду Школу су организовали Универзитет у Новом Саду, Правни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << факултет и Факултет техничких наука, уз финансијску подршку Европске уније, а она представља резултат пројекта IT4LegalHarmony финансираног у оквиру програма Еразмус+ Жан Моне модули.
Током Летње школе, полазници су имали прилику да, кроз интердисциплинарни приступ, стекну нова и продубе постојећа знања и вештине у вези са применом информационих технологија у кривичном процесном праву и дигиталној форензици.
Последња два дана летње школе, полазници су уз подршку ментора са Факултета техничких наука и Правног факултета развили идеје за унапређење процеса рада у правосудним органима и сопствене производе и услуге.
Ово је била друга летња школа на ову тему, а следећа летња школа ће се одржаће на лето 2024. године.
Stipendije za programe iz oblasti modeliranja i inženjerskog rizika i složenosti u Napulju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Правном факултету одржана друга Жан Моне летња школа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.