Тројка из блока данас у Ченеју – Помоћ намењена самохраној мајци четворо деце

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 11:58

Тројка из блока данас у Ченеју – Помоћ намењена самохраној мајци четворо деце

Хуманитарна организација Срби за Србе данас организује „Тројку из блока“ на Ченеју. Фото: Уступљене фотографије Реч је о такмичењу у брзом шутирању тројки.
Почетак турнира заказан је за 18 часова, а цена учешћа ће бити 500 динара.
Наиме, оштећеног слуха, мајка Милена сама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подиже четворо деце и нада се да ће неко имати слуха за њене животне муке, те је организација Срби за Србе решила да путем поменутог спортског догађаја прикупи средства и олакша јој егзистенцију.
Фото: СЗС Хуманитарна организација Срби за Србе од 2006. године прикупила је преко 8 милиона евра и помогла близу 3.000 породица које живе широм Балкана.
Кроз идеју „Тројка из Блока“ до сада је од 2012. године организовано преко 1000 различитих турнира у градовима широм света – на чак три континента.
Дугорочни план пројекта Тројка из блока јесте да се у наредних 20 година мотивише и укључи преко 100.000 младих људи, како би кроз учешће у спортско-хуманитарним манифестацијама обезбедили услове за безбрижно одрастање и срећно детињство најмлађим нараштајима.
Uđite prvi u tunel, u srce Fruške gore (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тројка из блока данас у Ченеју – Помоћ намењена самохраној мајци четворо деце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.