У олујном невремену оштећени делови Петроварадинске тврђаве

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 10:21

У олујном невремену оштећени делови Петроварадинске тврђаве

Снажним налетима ветра током стравичног невремена оштећења је претрпео и симбол Новог Сада – Петроварадинска тврђава, коју је јуче у вечерњим сатима обишао градоначелник Града Новог Сада Милан Ђурић, са сарадницима.  Фото: Град Нови Сад Како бисмо осигурали безбедност свих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наших суграђана, апелујемо да се поштују ограђени делови око објеката који су оштећени током олујног невремена, те уколико није неопходно да се шетња и обиласци по Тврђави редукују, док се оштећени објекти не санирају. 
Фото: Град Нови Сад Град је предузео хитне мере за спровођење санације и радови су тренутно у току. 
 Град Нови Сад исказује велику захвалност на свесрдној подршци Граду Београду, Општинама Врбас, Темерин, Бечеј, Инђија, Беочин и друштвено одговорним компанијама која помажу са механизацијом и људством у санацији настале штете.  
Фото: Град Нови Сад Сви привредни субјекти који желе да да узму учешће у пружању помоћи могу да се јаве на посебне телефонске линије 021 4882 777 и 064 8448 706 које су отворене и организована су свакодневна дежурства у периоду од 08,00 до 20,00 часова, а по потреби и дуже.
Фото: Град Нови Сад Сви смо ми чувари нашег културног наслеђа и одговорношћу према њему доприносимо да Нови Сад буде још лепше и безбедније место за живот.
Фото: Град Нови Сад Planirani radovi, izmene saobraćaja, ulice i delovi grada koje treba da izbegavate ove nedelje!

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У олујном невремену оштећени делови Петроварадинске тврђаве се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.