Планирани радови, измене саобраћаја, улице и делови града које треба да избегавате ове недеље!

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 07:01

Планирани радови, измене саобраћаја, улице и делови града које треба да избегавате ове недеље!

Сезона летњих радова је у току. Поред редовних радова на улицама има пуно оборених дрвећа и грања, па поједине улице нису проходне и ово подразумева и да неке од улица у граду су потпуно или делимично затворене. Како бисмо олакшали овај свима тежак и стресан период истражили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо за вас које улице и локације би било најбоље да избегнете у наредних пар дана. Фото: Градске инфо Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 24. јула, почиње радове на реконструкцији вреловода у Улици Максима Горког од Булевара ослобођења до Трга царице Милице.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
Поменути радови обављаће се у фазама и у првој фази радови ће се изводити на Тргу царице Милице где ће бити забрањено паркирање на делу великог паркинга.
Планирани рок за завршетак радова у овој фази је 14. август 2023. године, док ће о наставку радова и изменама режима саобраћаја јавност благовремено бити обавештена.
Планирани рок за завршетак свих радова Новосадске топлане у Улици Максима Горког је 4. септембар 2023. год.
Одређена је привремена измена режима саобраћаја у Партизанској улици у Новом Саду, због извођења радова на надвожњаку брзе пруге Нови Сад – Суботица.  У зони радова саобраћај ће се одвијати у једној саобраћајној траци по смеру.
 Привремена измена режима саобраћаја на снази је од 21. до 30. јула 2023. године.
Аутобуска линија број 13 је изменила трасу збоф радова у улицама Др Симе Милошевића и Др Илије Ђуричића у Новом Саду, због извођења радова на реконструкцији канализационе мреже. ОВДЕ погледајте измену која је ступила на снагу 19. јула и биће актуелна до октобра месеца.
Oлуја која је у петак поново погодила Нови Сад, поломила је, ишчупала и оборила велики број стабала дрвећа у дрворедима и градским парковима. Фото: Градске инфо Због санације последица штете сви градски паркови биће затворени за посетиоце, док се не уклони оборено и поломљено дрвеће.
„Сви паркови биће ограђени тракама за опасност и апелујемо на грађане да не улазе у паркове док се не санирају све последице олује“, поручују у Зеленилу.
Подсећамо и да је градска плажа Штранд затворена због санације штете.
Фото: Градске инфо ЈКП „Градско зеленило“ обавестиће јавност када ће паркови и „Штранд“ бити отворени за посетиоце.
Делови града у које је отежан прилаз: На територији градске четврти Лиман 2 у неким од улица може се приступити само из правца Булевара цара Лазара.
У питању је улица Милице Стојадиновић Српкиње, као и улица Бошка Бухе.
Апел грађанима је да, уколико иду на овај део града, иду искључиво из правца Булевара цара Лазара.
Улаз моторним возилима старијим грађанима и инвалидима у Градско гробље неће бити дозвољен у недељу, 23. јула.
Из Лисја апелују на све грађане да одложе посету гробљу, уколико је то могуће, док се не рашчисти поломљено дрвеће и грање које може довести до повреда, односно док се не омогући безбедно кретање стазама Градског гробља.
Фото: Градске инфо Имајте стрпљења и разумевања за поменуте радове и санације.
U sećanje na stablo koprivića u centru – priča koja je trajala 130 godina

     
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Планирани радови, измене саобраћаја, улице и делови града које треба да избегавате ове недеље! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.