На Фрушкој гори екипе радиле пуном паром током ноћи – мање интервенција у односу на претходну олују

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:52

На Фрушкој гори екипе радиле пуном паром током ноћи – мање интервенција у односу на претходну олују

Након суперћелијске олује која је током јучерашњег дана задесила делове Србије, имала је последице и на Фрушкој гори, екипе су интервенисале а путеви су проходни. Фото: Уступљена фотографија „Чувари природе су одмах након смиривања невремена изашли на терен на свим деловима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фрушке горе. Приоритетно је било оспособити Партизански пут за пролаз возила и ослободити возила која су остала заглављена услед пада великог броја стабала. У акцији чувари су ослободили један аутомобил, није било повређених путника. У акцији су учестивали чувари природе, а помоћ су нам пружили инжињери шумарстава из наших радних јединица, укупно је учествовало више од 20 људи. Олуја је нанела велику штету на целом простору Фрушке горе, велики је број изваљених и поломљених стабала и оштећених објеката. Требаће нам доста времена за саму процену штете на шумским екосистемима а још више времена за санацију исте. Путеви на Фрушкој гори су проходни али отежано и у току је њихово чишћење“, рекао је за НС Уживо, руководилац чуварске службе ЈП НП “Фрушка гора” Пеђа Вуколић.
Фото: Уступљена фотографија Наш саговорник је нагласио да ће екипе бити у приправности и наредних дана.
Уколико се задесите у неприлици када олуја почне, можете контактирати број 064/8377-083.
Dobrovoljna vatrogasna društva od sinoć na terenima – spasene četiri osobe, sanira se nastala šteta (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Фрушкој гори екипе радиле пуном паром током ноћи – мање интервенција у односу на претходну олују се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.