Одржана седница Градског штаба за ванредне ситуације – Град позива све са механизацијом да помогну

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 14:38

Одржана седница Градског штаба за ванредне ситуације – Град позива све са механизацијом да помогну

Данас у Градској кући одржана је 5. седница Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада на којој су чланови штаба једногласно донели закључак да се позову друштвено одговорни привредни субјекти који располажу механизацијом и који желе да узму учешће у пружању помоћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << грађанима и Граду Новом Саду у отклањању последица насталих дејством олујног ветра, праћеног јаком кишом и атмосферским пражњењем које су дана 19. и 21. јула 2023. године захватиле територију Града Новог Сада. Фото: Wikimedia Commons Град Нови Сад је обезбедио посебну телефонску линију 021 4882 777 на којој ће бити организована свакодневна дежурства у периоду од 08,00 до 20,00 часова, а по потреби и дуже како би се евидентирали привредни субјекти ко желе да узму учешће у пружању помоћи..
Такође у просторијама месних заједница обезбедиће се свакодневно дежурство у периоду од 08,00 до 20,00 часова, а по потреби и дуже, а грађанима су доступне телефонске линије месних заједница за пријаву последица насталих дејством олујног ветра, праћеног јаком кишом и атмосферским пражњењем.
Град Нови Сад још једном упућује апел својим суграђанима да поштују безбедносне прописе и уколико се у току временских неприлика нађу на небезбедним локацијама у Граду поштују упутства које је прописао Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова.
Olujno nevreme vam je prouzrokovalo štetu? Evo kako i kome da se obratite u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржана седница Градског штаба за ванредне ситуације – Град позива све са механизацијом да помогну се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.