Због санације штете од орканске олује затварају се сви паркови у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 11:55

Због санације штете од орканске олује затварају се сви паркови у Новом Саду

Орканска олуја која је синоћ поново погодила Нови Сад, поломила је и ишчупала велики број стабала дрвећа у дрворедима и градским парковима. Фото: ЈКП „Градско Зеленило“ Због санације последица штете сви градски паркови биће затворени за посетиоце, док се не уклони оборено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и поломљено дрвеће. Такође, неопходно је да се уклони и велики број грана које је ветар поломио и које висе са дрвећа и могу представљати опасност по пролазнике.
Сви паркови биће ограђени тракама за опасност и апелујемо на грађане да не улазе у паркове док се не санирају све последице олује. Подсећамо Новосађане и да је градска плажа „Штранд“ затворена због санације штете.
„Екипе ЈКП „Градско зеленило“ на терену су непрекидно и раде пуним капацитетом. Ангажовано је више од 100 људи који раде не великом броју локација, с тим да приоритет представља ослобађање саобраћајница и прилаза здравственим и другим важним иниституцијама. Претходно смо, након олује која је погодила Нови Сад, интервенисали на више од 300 локација. Радићемо даноноћно да што пре уклонимо последице и новог оркана који је синоћ погодио наш град“, каже директор „Зеленила“ Милош Егић.
Фото: ЈКП „Градско Зеленило“ ЈКП „Градско зеленило“ обавестиће јавност када ће паркови и „Штранд“ бити отворени за посетиоце.
JKP „Gradsko zelenilo“ svim raspoloživim resursima na terenu nastavlja da sanira posledice

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због санације штете од орканске олује затварају се сви паркови у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.