У Новом Саду проглашено ванредно стање, за санирање последица олује додатна средства и посебне мере

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 16:38

У Новом Саду проглашено ванредно стање, за санирање последица олује додатна средства и посебне мере

У наставку данашње седнице Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада, на предлог чланова Градског штаба, Градоначелник Града Новог Сада, донео је Одлуку о проглашењу ванредне ситуације на територији Града Новог Сада због олује праћене јаком кишом и атмосферским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пражњењем која је дана 19. јула 2023. године захватила територију Града Новог Сада. Фото: Wikimedia Commons С обзиром на то да се последице стравичног невремена нису могле сагледати у преподневним часовима и да су размере настале штете много веће, донета је Одлука о увођењу ванредне ситуације која је проглашена ради употребе посебних мера, додатних снага и средстава у отклањању насталих последица изазваних олујом праћене јаком кишом и атмосферским пражњењем.
Ова Одлука је ступила на снагу даном доношења, 20. јула 2023. године и објавиће се у ,,Службеном листу Града Новог Сада“.
Gradske službe rade na uklanjanju posledica nevremena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Новом Саду проглашено ванредно стање, за санирање последица олује додатна средства и посебне мере се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.