Удруженим снагама рашчистили транзитни пут кроз Петроварадин (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 09:25

Удруженим снагама рашчистили транзитни пут кроз Петроварадин (ФОТО)

Разорно невреме које је погодило Нови Сад паралисало је многе путне правце, како у граду тако и на периферији. Фото: nsuzivo.rs Услед јаког ветра, на путном правцу између Жежељевог моста и Петроварадина било је оборено пет стабала, а једно од њих пало је на путнички аутобус у којем, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на сву срећу, није било путника. Дрво је успело да пробије кров аутобуса и забије се у седишта.
Фото: nsuzivo.rs Саобраћај је био обустављен у оба правца а на дестетине камиона остало је заробљено. Радницима ЈКП “Градско Зеленило” у помоћ су притрачили припадници полицијске испоставе Петроварадин и ватрогасци ”Транснафте” АД који су ужурбано покушавали да оспособе путни правац. Врло брзо стигао је и багер ЈКП “Пут”, помоћу којег су успели да ослобе и аутобус.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Ни возачи камиона нису седели скрштених руку. Притрчали су у помоћ и заједничким напорима за мало више од сат времена констатног рада успели да ослобе пут. У 22.40 саобраћај је поново могао несметано да се одвија.
Gradonačelnik Milan Đurić sazvao hitnu sednicu Gradskog štaba za vanredne situacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Удруженим снагама рашчистили транзитни пут кроз Петроварадин (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.