Град Нови Сад повећао субвенције за приватне вртиће – позната тачна цифра повећања

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 13:43

Град Нови Сад повећао субвенције за приватне вртиће – позната тачна цифра повећања

Предлогом ребаланса буџета Града Новог Сада за 2023. годину предвиђено је повећање средстава на име накнада из буџета за децу и породицу, по основу финансијске подршке породици са децом уписаном у приватне предшколске установе. Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Планирано је да се износ финансијске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подршке у првом полугодишту школске 2023/2024. године повећа са 10.000,00 динара на 13.000,00 динара, за целодневни боравак деце узраста од шест месеци до три године, и са 8.000,00 динара на 10.000,00 динара, за целодневни боравак деце узраста од три до седам година. Такође предвиђено је и да се, са 3.700 на 3.800, повећа број деце чији ће боравак бити субвенционисан.
Одржавање седнице Скупштине Града Новог Сада, на којој ће се разматрати Предлог одлуке о изменама Одлуке о буџету Града Новог Сада за 2023. годину, очекује се до краја овог месеца.
Gradonačelnik Đurić ugostio članove Kajak kanu kluba “Vojvodina”: „Čestitam na tri medalje koje su doneli u naš grad“ (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Град Нови Сад повећао субвенције за приватне вртиће – позната тачна цифра повећања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.