Нови Сад четврти пут домаћин престижног ватрогасног такмичења подмлатка и јуниора

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 12:09

Нови Сад четврти пут домаћин престижног ватрогасног такмичења подмлатка и јуниора

Данас је одржано 9. државно ватрогасно такмичење подмлатка и јуниора Ватрогасног савеза Србије уједно и квалификационо-јуниорске екипе у женској и мушкој конкуренцији на стадиону ФК Борац у Новом Саду. Фото: nsuzivo.rs „Пласирали су се на Светску олимпијаду Европских ватрогасаца >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ватрогасног подмлатка које ће се одржати у Трентину у Италији следеће године. Тренутно имамо седам женских и седам мушких екипа са целе територије Србије на јуниорском делу, а на подмлатку имамо 20 екипа из 9 мушких и 11 женских екипа. Ми смо, по закону, у обавези да радимо са младима, па стога свако ватрогасно друштво у Србији има минимално 10 деце у свом саставу. Радимо такође и едукацију по школама, а кроз такве програме их обучавамо да буду хумани, да се баве волонтерским радом и слично“– рекао је Синиша Шавија, председник Ватрогасног савеза Војводине.
Фото: nsuzivo.rs Нови Сад је данас по четврти пут, од давне 1978. године, поново домаћин оваквој врсти такмичења, као и пре две године, када се у овом граду одражали велико такмичење где су се учесници квалификовали за Ватрогасну олимпијаду у Словенији.
Фото: nsuzivo.rs Ватрогасни савез Града Новог Сада био је такође домаћин овог престижног такмичења.
“Humanitarni ponedeljak” na Štrandu za Filipa Marjanovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад четврти пут домаћин престижног ватрогасног такмичења подмлатка и јуниора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.