Данас почињу радови на Мосту слободе: Саобраћај ће се одвијати у супротној траци (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 10:00

Данас почињу радови на Мосту слободе: Саобраћај ће се одвијати у супротној траци (ФОТО)

Од данас до четвртка, 20. јула, радиће се на поправци коловозне конструкције навоза на Мост слободе, као и тунелске цеви. Фото: nsuzivo.rs Радови ће се изводити на левој коловозној траци (улаз у град), од Улице Народног фронта до дилатације, а саобраћај ће се одвијати у супротној траци.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Фото: nsuzivo.rs Апелује се на возаче да поштују саобраћајну сигнализацију и вожњу прилагоде условима одвијања саобраћаја у зони радова.
Фото: nsuzivo.rs Тренутно се изводи завршно асфалтирање леве коловозне траке Булевара ослобођења, од Максима Горког до Футошке улице, а завршетак радова се очекује данас када ће се обележавати хоризонтална сигнализација. Планирано је да од сутра, на овој деоници буде успостављено редовно одвијање саобраћаја.
Ovako je protekao prvi dan „ NOVI SAD ULTRA CHALLENGERA “ (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас почињу радови на Мосту слободе: Саобраћај ће се одвијати у супротној траци (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.