“Хуманитарни понедељак” на Штранду за Филипа Марјановића

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 09:56

“Хуманитарни понедељак” на Штранду за Филипа Марјановића

У понедељак 17. јула акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Филипу Марјановићу. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. Фото: Градске инфо Филип је рођен 2007. године, има дијагнозу первазивни поремећај – Аутизам. Уз велике напоре и одрицање родитеља током Филиповог одрастања он је сада ученик редовне средње школе. Због бриге о детету мајка није запослена, а средства за терапије како би Филип напредовао су константно потребни. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије дефектолога, хипо терапије и психолога.
У акцији прикупљања средстава за лечење Жаклине Мича прикупљено је укупно 201.530,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Ovako je protekao prvi dan „ NOVI SAD ULTRA CHALLENGERA “ (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Хуманитарни понедељак” на Штранду за Филипа Марјановића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.