Суграђанка осмислила како да скупи новац за лечење болесне деце – ово можете купити на лицитацији (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 20:30

Суграђанка осмислила како да скупи новац за лечење болесне деце – ово можете купити на лицитацији (ФОТО)

Хуманитарни пелцер је Инстаграм страница на којој сви ви, који сте вољни да помогнете и донирате новац за оне којима је то највише потребно, можете да купите неки од разноврсних пелцера. Фото: PrtSc Instagram Једна домишљата Новосађанка, дошла је на идеју да на овој друштвеној мрежи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << направи налог и објави слике ових биљака, а у коментарима се одвија лицитација.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by @humanitarni.pelceri021


Уколико желите да учествујете у овој хуманитарној акцији, имате времена до сутра увече, а већ у суботу, 15. јула, моћи ћете да преузмете ваше пелцере у Новом Саду.
Četvrti dan manifestacije „Beočinsko leto ’23“ obeležili folkloraši i tamburaši (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суграђанка осмислила како да скупи новац за лечење болесне деце – ово можете купити на лицитацији (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.