Позив за учешће у програму „Едукативно-бањски дани за студенте са инвалидитетом Универзитета у Новом Саду“

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 09:15

Позив за учешће у програму „Едукативно-бањски дани за студенте са инвалидитетом Универзитета у Новом Саду“

Програм „Едукативно-бањски дани за студенте са инвалидитетом Универзитета у Новом Саду“ обухвата десетодневни боравак студената са инвалидитетом Универзитета у Новом Саду и њихових персоналних асистената, у бањском окружењу. Фото: Градске инфо Планиране активности су подељене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у две групе: Прва група је терапијско-рекреативног типа, кроз коју ће студенти са инвалидитетом имати прилику да уз сет терапија побољшају своје физичко стање. Другу групу представљају активности које ће се реализовати кроз сет едукација, радионица и дискусија. Планиран је и садржајан културно-уметнички програм. Планирани период боравка студената у бањском окружењу је од 01. августа до 11. августа 2023. године. Изабрани кандидати биће благовремено обавештени о избору бање за боравак студената и детаљима путовања и смештаја.
Право учешћа имају студенти са инвалидитетом који студирају на факултетима у саставу Универзитета у Новом Саду, Академији уметности и УЦИМСИ-ју, без обзира на годину, степен и врсту студија. Рок за пријаву је петак, 14. јул 2023. године.
Детаљне информације и услове за пријаву за учешће у програму можете погледати овде.
Raspisan konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позив за учешће у програму „Едукативно-бањски дани за студенте са инвалидитетом Универзитета у Новом Саду“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.