Новосађани, ево како од сада можете да се снађете у главном граду уз апликацију „Београд плус“

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 14:44

Новосађани, ево како од сада можете да се снађете у главном граду уз апликацију „Београд плус“

У Београду је данас почела са радом апликација “Београд плус” која ће свим грађанима, али и онима који нису из престонице, помоћи да се лакше одвезу на жељену локацију. Фото: 24online.info/Wikipedia/nsuzivo.rs/Илустрација Помоћу ове апликације можете да платите градски превоз, али и да видите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << где се налази свако возило, тачније, колико је станица удаљено од ваше локације. Поред тога, имаћете у виду и колико минута треба возилу да стигне до ваше локације.
За куповину карте за Зону 1 (А) пошаљите текст поруке А90 на број 9011. За куповину карте за Зону 2 (Б) пошаљите текст поруке Б90 на број 9011. За куповину карте за Зоне 1 и 2 (Ц), пошаљите текст поруке Ц90 на број 9011.
Апликација је потпуно бесплатна и можете уз пар кликова да је преузмете са “Гоогле плаy” продавнице.
Неколико њих, који су већ испробали овај систем наплате, кажу да доста олакшава куповину карата.
Фото: PrtSc Фото: PrtSc Поред брзог воза “Соко”, који је многим становницима Српске Атине олакшао и скратио пут до Београда, сада им је и по граду кретање значајно олакшано.
Апликација ће ускоро имати и геолоцирање, где нећете морати да размишљате о зонама.
Такође, имаће и нотификације, као подсетник ако вам временска карта ускоро истиче или ако је кренуо нови месец.
Nakon završenog Exita, Eko mašina za pranje ulica radi punom parom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, ево како од сада можете да се снађете у главном граду уз апликацију „Београд плус“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.