Камп на Штранду и даље међу омиљеним смештајем туриста током Егзита

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jul.2023, 20:38

Камп на Штранду и даље међу омиљеним смештајем туриста током Егзита

Током трајања Егзит фестивала, бројни туристи смештени су у хотелима и изнајмљеним становима, а најпопуларнији смештај је и ове године „Егзитов камп“, који се налази на новосадској плажи Штранд. Фото: Prt.Sc/exitfest.org Екипа Танјуга је разговарала са неколицином посетилаца из многих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земаља Европе и света, а сви су сложни у једном – у кампу влада непрестана забава и интернационална атмосфера.
Јан из Чешке је на фестивал дошао први пут са петоро својих пријатеља, а након завршетка планира да остане још недељу дана у нашој земљи.
„Много нам се допада овде. Генерално волимо Србију, земља је врло пријатна, храна је невероватна, природа је прелепа, а људи су изузетно фини. У кампу је све организовано, људи увек питају да ли могу да помогну са нечим тако да немамо лоша искуства, и много уживамо“, казао је Јан.
Своје искуство поделио је и Британац Марк који каже да није могао да замисли бољи камп за свој боравак у Новом Саду.
„До сада је било баш забавно, уживам у Новом Саду и фестивалу, камп је баш добар, седимо једни са другима, склапамо нова пријатељства, и супер се проводимо“, испричао је Марк.
У кампу борави и доста домаћих туриста, а један од њих је и Младен који истиче да камп није само преноћиште већ пружа многе занимљиве садржаје.
„Пред фестивал око 18-19 сати крене лагана музика, и сва та енергија се полако скупља, на фестивалу се људи изђускају а од осам часова ујутру влада мирнији део дана“, описује Младен атмосферу на Егзиту.
Егзит камп пружа богату понуду садржаја, укључујући сву неопходну опрему, затворене тушеве са топлом водом, тоалете, разноврсну храну и пиће, станицу за пуњење електронских уређаја и локере за личне ствари.
Пријава за улазак у камп је обезбеђена 24 сата дневно, и биће отворен за све туристе и након затварања фестивала, до 11. јула.
Posle provoda na EXIT festivalu, žurka nastavljena na Najlonu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камп на Штранду и даље међу омиљеним смештајем туриста током Егзита се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.