„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Жаклину

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 16:03

„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Жаклину

У понедељак 10. јула акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена  Жаклини Мича. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. Фото: Градске инфо Жаклина болује од карцинома, дугогодишњи је онколошки пацијент и због тога није у могућности да ради. Због тешке материјалне ситуације у којој се налази обратила се за помоћ. Средства која ће се прикупљати намењена су за терапију у склопу лечења болести.
У акцији прикупљања средстава за лечење Тамаре Зердо прикупљено је укупно 258.410,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Rode i na Detelinari – jedna bela roda „zalutala“ na teren RFK Novi Sad (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Жаклину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.