Град Нови Сад јавно позвао суграђанку Милку Грбић да дође у Градску кућу и реше проблем стамбеног питања (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 16:55

Град Нови Сад јавно позвао суграђанку Милку Грбић да дође у Градску кућу и реше проблем стамбеног питања (ФОТО)

Током јучерашњег дана, дошло је до исељења Милке Грбић која је становала у Јеврејској улици 3. Данас се испред Града Новог Сада, обратио помоћник градоначелника Иван Силер и упутио јавни позив суграђанки како би решили проблем стамбеног питања Фото: НС уживо „Наша суграђанка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Грбић Милка, током јучерашњег дана исељена је из свог стана. Пре доласка на лице места, покушали смо да контактирамо нашу суграђанку али безуспешно. Обзиром да се она нама обраћала и долазила 19. јуна у Градску кућу у оквиру отворених врата градоначелника – тада нас је известила о проблему. Покушали смо да јој помогнемо, тражили смо од ње да нам достави документацију што госпођа у том моменту није желела“, рекао је Иван Силер, помоћник градоначелника и додао:
„Покушали смо да јој закажемо термин у бироу за пружање бесплатне правне помоћи, што такође госпођа није желела да учини. Данас смо овде још једном да је позовемо, да видимо на који начин можемо да јој помогнемо. Позивамо је да дође код нас, да видимо шта је то што хитно можемо да учинимо. Да ли ће то бити прихватилиште или Центар за социјални рад. Ту смо, нисмо је оставили на цедилу. Све што је у складу са нашим могућностима, ми ћемо учинити. Имамо информацију да се овај простор не води као стамбени већ пословни простор. Такође, незваничне информације су да је садашњи власник покушао да ступи са њом у контакт и да се договори што она није желела.“
Turisti vozom stigli u Novi Sad: Evo iz koje države dolazi najviše posetilaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Град Нови Сад јавно позвао суграђанку Милку Грбић да дође у Градску кућу и реше проблем стамбеног питања (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.