Туристи возом стигли у Нови Сад: Ево из које државе долази највише посетилаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 15:48

Туристи возом стигли у Нови Сад: Ево из које државе долази највише посетилаца

Данас је дан када Нови Сад одише посебном енергијом. Улице су препуне странаца, али и посетилаца из земље и региона, који су дошли на један од највећих европских фестивала. Према истраживању, „Exit“ је на другом месту од 12 најпопуларнијих европских фестивала. Фото: НС уживо Екипа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << портала НС Уживо дочекала је посетиоце на Железничкој станици, која је препуна путника намерника у наш град.
„Долазим из Турске. Ово је први пут да долазим на „Exit“ фестивал. Овде ћу бити сва четири дана“, рекла је једна жена на станици.
Још један од посетилаца фестивала, такође из Турске, истакао је да су стигли први пут на „Exit“ и да остају сва четири дана.
Фото: НС уживо „Exit“ фестивал и Србија воз поново су одлучили да обрадују фестивалску публику, те да им олакшају и убрзају пут до Петроварадинске тврђаве. Специјално за ту прилику уводе се посебне линије возова на релацији Београд – Нови Сад.
ЈГСП „Нови Сад“ и ове године организује адекватан превоз за посетиоце ЕXIT фестивала. С обзиром на очекивани прилив гостију у Нови Сад, редовне линије 3 и 9 саобраћаће по важећем реду вожње и биће појачаване зглобним аутобусима у складу са предвиђеним временима за одлазак и повратак са фестивала.
Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi biće zatvoren do 10. jula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Туристи возом стигли у Нови Сад: Ево из које државе долази највише посетилаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.