„Беби Беолето“ – спој креативности и забаве за најмлађе у Беочину (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 10:43

„Беби Беолето“ – спој креативности и забаве за најмлађе у Беочину (ВИДЕО)

Узбудљив дан испуњен смехом, радошћу и креативношћу обележио је Дечију културну манифестацију „Беби Беолето“. Манифестација је званично отворена до 6. јула, а улаз на исту је слободан.
Догађај организован под >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слоганом “Ал’ је леп овај свет“ окупио је малишане свих узраста и њихове родитеље у јединственој атмосфери која је оживела Беочин.
Манифестација је започела богатим позоришним програмом намењеним најмлађим посетиоцима.
Деца су се радовала бројним радионицама, представама и играма које су организоване посебно за њих. Смештена испред Дома културе, манифестација је пружила малишанима прилику да се изразе кроз уметност, музику и игру. Фото: Градске инфо “Беби Беолето“ је био прилика за родитеље да проведу квалитетно време са својом децом, уживајући у њиховом осмеху и радости. Овај догађај је подстакао породично повезивање и стварање дивних успомена које ће дуго остати у срцима свих учесника.
Манифестација “Беби Беолето“ је успешно пренела поруку о важности културе, уметности и игре у развоју деце.
Ulica priča priču: Trg Marije Trandafil (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Беби Беолето“ – спој креативности и забаве за најмлађе у Беочину (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.