„Хуманитарни понедељак“ овог понедељка намењен је Тамари Зердо

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 07:25

„Хуманитарни понедељак“ овог понедељка намењен је Тамари Зердо

Данас, понедељак, 3. јул акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Тамари Зердо. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Фото: Градске инфо Кутије у које ће грађани моћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Тамара је рођена са Дауновим синдромом, такође има и елемената аутизма.
Тамара има изразито криву кичму као и проблем са кратковидошћу са диоптријом минус десет.
Поред тога, због специфичности дијагнозе изузетно је важно да води рачуна о посебном режиму исхране.
Како би више напредовала и побољшала квалитет свакодневног живота потребни су јој третмани физиотерапеута, терапијско јахање и пливање.
Због тешке материјалне ситуације мајка се обратила за помоћ како би Тамара могла још више да напредује. У акцији прикупљања средстава за лечење Раденке Ристичевић прикупљено је укупно 190.400,00 динара.
Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Хуманитарни понедељак“ овог понедељка намењен је Тамари Зердо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.