Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 12:55

Шта су рекли Новосађани – Актуелни цртани филмови или цртаћи из времена родитеља данашње деце? (АНКЕТА)

Све је више негативних коментара на рачун данашњих цртаних филмова. Фото: PrtSc Како тврде, разлика је највише у поуци, која је код актуелних цртаћа таква да се морају побити сви непријатељи главног лика како би радња била комплетна, док у филмовима ранијих година основа је била >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << едукативнијија и учила је децу нечему осим тучи.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Да ли је стандард да је све из прошлости боље или актуелни цртаћи заиста заслужују негативне конотације и коментаре, питали смо суграђане, који су на ову тему имали спреман одговор!
Бакље, енергија и врхунски наступи и ове године обележили Блоксток (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта су рекли Новосађани – Актуелни цртани филмови или цртаћи из времена родитеља данашње деце? (АНКЕТА) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.