Бакље, енергија и врхунски наступи и ове године обележили Блоксток (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 09:04

Бакље, енергија и врхунски наступи и ове године обележили Блоксток (ВИДЕО)

Врели летњи дан употпуњен је спектакуларним наступима омиљених бендова, интересантним звуцима и неизоставном фестивалском атмосфером Блоксток фестивала.
Блоксток је окупио велики број посетилаца који су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дошли да се препусте музичком уживању и доживе незаборавно искуство. Бина је била осветљена, а звук је допирао до сваког посетиоца стварајући јединствену вибрацију која је просто пулсирала кроз парк.
Хајлајт вечери био је дуго ишчекивани повратак бенда Бркови, који су запалили сцену својим енергичним наступом након седам година паузе.
Фото: Градске инфо Њихова музика је одјекивала у ритму срца присутних, изазивајући еуфорију и безгранично певање уз ноте њихових хитова.
Блоксток је оживео парк бакљама које су обасјале комшилук стварајући визуелни спектакл и додатно појачавајући изванредну атмосферу.
Сваки тренутак био је испуњен узбуђењем и заједничким слављењем музике.
Овај фестивал је још једном доказао да је Блоксток синоним за сјајну забаву и незаборавне свирке.
Генерације су се окупиле да уживају у величанственим наступима бендова и да прославе љубав према музици.
Блоксток је поново показао своју моћ да споји људе, да учини да сви забораве на свакодневне бриге и препусте се чаробном свету музике.
Управо због тога, нестрпљиво се очекује следеће издање фестивала које ће нас поновно спојити у незаборавној авантури звукова и емоција.
Dešavanja za decu u Novom Sadu za mesec jul

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бакље, енергија и врхунски наступи и ове године обележили Блоксток (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.