Протестанти без емпатије! Одбили да пропусте децу и терорисали возаче (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 20:28

Протестанти без емпатије! Одбили да пропусте децу и терорисали возаче (ФОТО/ВИДЕО)

Насилни протести опозиције настављени су данас у 18.00 часова, окупљањем код Мега маркета Родић на Клиси, са циљем блокирања ауто-пута. Фото: PrtSc Протестанти су овога пута отишли корак даље у својим акцијама када су одбили да пропуштају аутомобиле са децом и када је странка “Народни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фронт” блокирала аутобус у коме су људи говорили да су се упутили да покупе своју децу.
Фото: PrtSc Ова неодговорна акција показује њихов тотални недостатак емпатије и бриге за безбедност недужних људи.
Видео можете погледати ОВДЕ
Фото: PrtSc Њихов циљ је био да изазову хаос и неред, а не да заштите интересе грађана које тврде да заступају.
Видео можете погледати ОВДЕ
Фото: PrtSc Упркос њиховим покушајима, протести су поново доживели потпуни неуспех у привлачењу грађана.
Видео можете погледати ОВДЕ
Фото: PrtSc На том скупу се окупило мање од 100 људи који су користили пиштаљке како би изразили своје незадовољство.
Фото: PrtSc Поред присуства Мирана Погачара, Брајана Брковића и Боре Новаковића, протести су и даље били недорасли да привуку већи број грађана.
Међутим, мала група грађана, носећи аутономаске и украјинске заставе, је успела да терорише недужне возаче који су се нашли на ауто-путу.
Организатори су ангажовали редаре како би наводно усмеравали окупљене, али чини се да су њихове активности биле више усмерене на организацију саме групе редара него на контролу масе.
Бора Новаковић је, уз остале редаре, активно учествовао у расправама са истерорисаним возачима.
Фото: PrtSc Видео можете погледати ОВДЕ
Такође, примећено је да су неки од протестаната конзумирали алкохол током окупљања и водили псе расе “Stafford” што је додатно нарушило безбедност околине.
Очигледно, недостатак подршке и интересовања грађана за овакав начин изражавања незадовољства јасно је испољен одсуством већег одзива на овом протесту.
Протестанти су додатно прекршили одредјене чланове Закона о путевима одбијањем пропуштања возила са дипломатским таблицама на аутопуту.
Nova izmena režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Протестанти без емпатије! Одбили да пропусте децу и терорисали возаче (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.