Новосађани сутра вас на Штранду очекује богат програм

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 16:30

Новосађани сутра вас на Штранду очекује богат програм

Међународни дан Дунава и завршетак “Воде Војводине” обележиће се сутра 29. јуна, на Штранду. Фото: Градске инфо Од 16.00 часова на Дунаву, за најмлађе посетиоце биће организоване вожње чамцима Риболоваче службе ЈВП ” Воде Војводине” у трајању од 15 минута.
Прслуци ће бити обезбеђени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за све који се одлуче за вожњу чамцем. Посетиоци ће имати могућност да учествују у дигиталној игри меморије и погађају врсте птица заштићених подручја, најбољи ће освојити вредне награде.
Суграђане очекује и дегустација куглофа из Сремских Карловаца. Вече је резервисано за концерт новосадске групе “Амајлија”, са почетком у 19.00 часова на Шпицу. Након тога посетиоце очекује тачка жонглера са ватром, а крај је резервисан за ватромет.
Све активности су бесплатне за Новосађане.
Najboljim novosadskim đacima tradicionalno uručene Vidovdanske nagrade – dodeljeno ukupno 1.105 nagrada (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани сутра вас на Штранду очекује богат програм се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.