Расписан конкурс за смештај у студентским  домовима у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 14:31

Расписан конкурс за смештај у студентским домовима у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору

Расписан је конкурс за смештај бруцоша и студената старијих година у домове Студентског центра Нови Сад у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору. Бруцоши ће моћи да конкуришу од 1. до 15. септембра, а студенти свих осталих година од 15. септембра до 31. октобра. Фото: Градске инфо Студентима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су на располагању 3.004 места. У осам домова у Новом Саду 2.653, 208 у Зрењанину и 143 места у Сомбору. До 10 % од расписаног броја, наменски је опредељено за смештај студената из осетљивих друштвених група.
„И ове године нас током лета очекује велики инветициони циклус улагања у модернизацију и уређење студентских домова и студентске мензе. Инвестиције ће се реализовати у већем броју домова у Новом Саду, а у плану је и велико реновирање дома у Сомбору. План је да сви радови буду завршени током летњег распуста, како бисмо спремно дочекали почетак школске године и долазак студената на наставу“ – рекао је директор СЦНС Зоран Мартиновић.
Право на смештај у домовима имају студенти који имају држављанство Републике Србије и чије пребивалиште није у седишту високошколске установе на којој студирају, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије, као и студенти који имају држављанство државе у региону, који испуњавају услове конкурса. Студенти из осетљивих друштвених група остварују право на смештај под условима из става 1. ове тачке, и применом блажих критеријума.
Сви детаљи о условима конкурса, до када траје, и која документација је потребна за пријаву објављени су на Инстаграм налогу и сајту Студентског центра Нови Сад: http://www.scns.rs/sektori/sektor-smestaja/smestaj-studenata/sluzba-smestaja/konkurs/.
Najveće interesovanje za upis na FTN, Medicinski i Akademiju umetnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан конкурс за смештај у студентским домовима у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.