Завршено исцртавање бициклистичких стаза на Булевару цара Лазара, чека се оспособљавање семафора (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 17:23

Завршено исцртавање бициклистичких стаза на Булевару цара Лазара, чека се оспособљавање семафора (ФОТО)

Након што су завршени радови на турбо кружном току у Србију, на Булевару цара Лазара данас су са обе стране ка саобраћајници исцртани знаци на бициклистичкој стази. Фото: НС уживо Радници су јасно означили траке за бициклисте у црвену боју, ради боље видљивости осталих учесника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у саобраћају.
Фото: НС уживо Да би цела раскрсница била функционална остало је још само оспособити семафоре. Упитали смо неколико Лиманаца да ли им је нови семафор био потребан, а одговори су били потврдни.
– Овде су углавном људи претрчавали Булевар, како би дошли “пречицом” до тржног центра. Ово је било потребно, првенствено због несрећа које су могле да се десе и безбедности – рекла је Драгана, суграђанка са Лимана, за НС Уживо.
Фото: НС уживо Један суграђанин, треће животне доби, казао је за НС уживо да је ова промена била потребна и због старијих суграђана.
– Или смо морали на семафор код Меркатора или на пешачки код Фрушкогорске. Сада је много боље, не морамо около-наоколо – навео је он.
Intezivni radovi na održavanju putne infrastrukture (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршено исцртавање бициклистичких стаза на Булевару цара Лазара, чека се оспособљавање семафора (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.