Донатори коже и даље потребни суграђанину Николи: Бори се за живот након експлозије где је задобио тешке опекотине

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 18:34

Донатори коже и даље потребни суграђанину Николи: Бори се за живот након експлозије где је задобио тешке опекотине

У несрећи која се десила у новосадском ресторану 18. јуна, када је ескплодирала плинска боца, тешко је повређен Никола Златковић, 24-годишњи младић, отац двоје деце и супруг, кувар. Он је директно био изложен пламену, а његова породица и пријатељи апелују да му се помогне. Фото: Породица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Златковић/Приватна архива Златковић има опекотине на телу, од чега су 54 одсто дубоке опекотине трећег степена и бори се за живот у КБЦ у Београду. Његова супруга, мајка и блиски пријатељи већ су донори, али то није довољно, те апелују да му је потребна хитна трансплантација коже, добровољни донори коже и добровољни даваоци крви.
Сви који су у могућности и желе да помогну могу да се јаве у Клинички центар Србије, клиника за опекотине и пластичну хирургију или Јовану Ковачевићу, Николином пријатељу, на број телефона 065/636-3763.
Humanitarni bazar za malu Lenku danas na Limanu 3

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Донатори коже и даље потребни суграђанину Николи: Бори се за живот након експлозије где је задобио тешке опекотине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.