Јапански геније гејминг индустрије посетио Нови Сад – Технолошки парк међу првим станицама

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 09:17

Јапански геније гејминг индустрије посетио Нови Сад – Технолошки парк међу првим станицама

Хидео Коџима, јапански дизајнер видео игара, редитељ, продуцент и писац, у свету технологије сматра се аутором видео игара. Своју каријеру започео је пре 1986. године, са само 23 године. Фото: PrtSc/Instagram/ntp_novisad Коџима је најавио 2015. године да ће његова продукција бити успостављена као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << независни студио, у партнерству са Сонy Цомпутер Ентертаинмент, и да ће његова прва игра бити ексклузивна за ПлаyСтатион 4.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Naučno-tehnološki park NS (@ntp_novisad)


Коџима је посетио Нови Сад претходних дана, а на свом Инстаграм профилу окачио је чак 40 фотографија важних знаменитости и занимљивости нашег града- од Дунавског парка, салаша до уличних продаваца кокица.
Међутим, најважнија посета му је била Научно-технолошком парку у Новом Саду, где је био гост 3латерал компаније.
Novosađani, ovaj vikend imate priliku da budete humanitarci i dobre komšije (24. i 25. jun)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јапански геније гејминг индустрије посетио Нови Сад – Технолошки парк међу првим станицама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.