„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Раденку Ристичевић

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:14

„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Раденку Ристичевић

У понедељак 26. јуна акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Раденки Ристичевић. Фото: Градске инфо Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8:00 до 19:00 часова.
Раденка има 42 године, она је мајка седмогодишње девојчице, супруга, ћерка и велики борац за живот. Фото: Фондација „Буди хуман“ У мају 2018. године је тешко оболела од злоћудног тумора желуца и лимфних чворова. Хитно је оперисана и у потпуности јој је одстрањен желудац, лимфни чворови и жуч. Уследило је лечење, терапије, зрачења, а након тога рехабилитација.
Средином априла 2022. године Раденка је добила јаке болове у стомаку и након хитног пријема у болници дијагностификован је тумор на дебелом цреву. Оперисана је и одстрањено јој је 70 цм дебелог црева, део јетре, панкреаса и слезина.
Раденка је решена да победи опаку болест. Она поново креће истим путем лечења. Досадашње лечење је породица сама финансирала али овај пут јој је потребна помоћ свих хуманих људи који могу и желе да помогну својим донацијама. Средства су неопходна како би се наставило лечење у иностранству, за хемиотерапије, имунотерапије, специјалистичке прегледе, хипербаричну комору, лабораторијске анализе и лекове, витамине и суплементе.
У акцији прикупљања средстава за лечење Бојана Матавуља прикупљено је укупно 287.940,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Održana akcija sakupljanja staklene ambalaže na Štrandu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Раденку Ристичевић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.