Синоћ приређен оперски спектакл Дечјег хора Оперског студија СНП-а (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 10:10

Синоћ приређен оперски спектакл Дечјег хора Оперског студија СНП-а (ФОТО/ВИДЕО)

Дечји хор Оперског студија Српског народног позоришта синоћ је приредио концерт поводом Светског дана музике. Концерт који је одржан на сцени „Јован Ђорђевић“, за мале певаче био је од великог значаја, будући да је то био њихов први целовечерњи наступ, од како су основани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прошле године.
„Крцко Орашчић“, „Кармен“, „Тоска“ представе су у којима, за сада, певају малишани Дечијег хора Опере Српског народног позоришта. За кратко време савладали су захтевне песме и веома брзо стекли наклоност и публике и старијих колега.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/06/decji-operski-hor-SNP.mp4
Ulica priča priču: Pašićeva (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Синоћ приређен оперски спектакл Дечјег хора Оперског студија СНП-а (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.