Почињу радови на поправци коловоза на Булевару oслобођења

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 19:01

Почињу радови на поправци коловоза на Булевару oслобођења

Град Нови Сад приступа радовима на поправци коловоза на примарној градској саобраћајници, једној од најпрометнијих путних праваца на територији Града – Булевару ослобођења. Радови ће се реализовати у летњем периоду фазно и по деоницама и неће долазити до потпуног затварања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Булевара. Фото: Град Нови Сад У четвртак, 22. јуна, почиње прва фаза радова, која обухвата деоницу од Народног фронта до Булевара цара Лазара (без раскрсница) и трајаће до 3. јула.
У том периоду биће на снази привремена забрана одвијања саобраћаја у десној коловозној траци, у смеру од моста ка железничкој станици. Саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној коловозној траци, са ограничењем брзине на 30 km/h.
Апелује се на све учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Rekonstruisani košarkaški tereni na Štrandu od danas otvoreni za građane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почињу радови на поправци коловоза на Булевару oслобођења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.