Истражили смо најтраженије дестинације за летовање ове сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 16:58

Истражили смо најтраженије дестинације за летовање ове сезоне

Уколико сте и даље у потрази за најбољом дестинацијом где летовати овог лета, ове локације су најпримамљивије Новосађанима. Фото: Wikimedia Commons/Leeturtle Контактирали смо туристичку агенцију Модена травел која нам је предложила 4 најактуелија места на којима можете провести лето 2023. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << године.
1. Тунис Како истичу из “Модене”, Тунис је од ове године прилично популаран.
Наиме, од терористичког напада 2011. године тражња за Тунисом је нагло опала, што се у последње две године нагло променило. Разлог тренутне велике тражње за овом афричком земљом је поскупљење Египта и Турске, те је Тунис изронио као нешто најповољније што можете наћи на бази „all inclusive“ аранжмана.
Према нашим истраживањима, већ од 500 евра можете себи приуштити 10 дана “алл инцлусиве” понуде.
2.Турска Као и претходне године, Алања и Анталија задржале су се као најтраженије и ове сезоне.
Што се тиче авио аранжмана, Турска је најтраженија због односа цене и квалитета. У односу на острва у Грчкој, где се може добити ноћење са доручком, за исту цену у Турској можете себи приуштити „алл инцлусиве“ аранжман.
3. Египат, Хургада Из “Модене” подсећајју да је Хургада популарна већ дужи низ година. Туристи се највише одлучују за Египат у периоду мај-јун и септембар-октобар.
У јулу и августу су температуре на овој дестинацији преко 40 степени па се углавном избегава ценар сезоне.
И ова афричка дестинација омогућава летовање на бази “алл инцлусиве” аранжмана већ од 500 евра, па је наши туристи радо бирају.
4. Грчка Ако сте више за пут аутомобилом, прва асоцијација и изузетно добар избор је Грчка.
Како напомињу, ове сезоне се највише се иде на север Грчке – Халкидики и олимпска регија (Лептокариа, Неи Пори).
Hrana koja pomaže da brže pocrnimo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Истражили смо најтраженије дестинације за летовање ове сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.