„Градско зеленило“: Строга забрана купања због изливања нафте у Дунаву

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 17:32

„Градско зеленило“: Строга забрана купања због изливања нафте у Дунаву

Строга забрана купања уводи се због нафтне мрље која се појавила данас због изливања горива у Дунаву код Челарева из брода који је пловио под бугарском заставом, саопштила је данас помоћница ЈКП „Градско зеленило“ из тог града Јелена Прица. Фото: Градске инфо „Из безбедносних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разлога купање ће бити строго забрањено све док надлежне службе не уклоне мрљу и док надлежни институти не саопште да је вода исправна за купање“, навела је Прица у саопштењу „Градског зеленила“.
Додала је због ниске температуре воде у Дунаву, као и високог водостаја купање на новосадској плажи Штранд и до сада није било дозвољено.
Turbo kružni tok: Uspostavlja se redovno odvijanje saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Градско зеленило“: Строга забрана купања због изливања нафте у Дунаву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.