Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 15:43

Фотограф на занимљив начин показао Нови Сад некад и сад (ВИДЕО)

Инстаграм страница “Нови Сад некад и сад”, која нам свакодневно показује дивне слике старог изгледа нашег града, успела је у само неколико секунди да одушеви суграђане и све оне који страницу прате. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Они су у сарадњи са Стефаном Михаиловићем, фотографом, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << направили занимљив видео, који приказује Нови Сад на лето 1939. године и 2023. године. Једино што је остало исто је црква Имена Маријиног и шетачи у центру.
Инстаграм страница “Нови Сад некад и сад”, која нам свакодневно показује дивне слике старог изгледа нашег града, успела је у само неколико секунди да одушеви суграђане и све оне који страницу прате.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NOVI SAD nekad i sad (@novisad_nekadisad)


Zašto je Novi Sad grad sa jednim od najboljih sistema školstva u Srbiji?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фотограф на занимљив начин показао Нови Сад некад и сад (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.