Удружење „Омладински покрет Блок“ организује бесплатну проверу слуха у Футогу

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 10:58

Удружење „Омладински покрет Блок“ организује бесплатну проверу слуха у Футогу

Удружење „Омладински покрет Блок“ данас је у клубу пензионера „Козара“ у Футогу наставило активности у оквиру пројекта „Слушај своје здравље“. Фото: Омладински покрет Блок Сви заинтересовани грађани могли су да бесплатно провере слух, али и да чују нешто више о доступним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << модалитетима и савременим решењима за ублажавање тегоба.
Сличне провере слуха већ су реализоване на четири локације у Новом Саду – МЗ Омладински покрет, МЗ Југовићево, МЗ Раднички и Клуб пензионера на Новом Насељу.
Наредна провера биће организована у клубу пензионера „Оаза“ на Лиману 2 (Фрушкогорска 32) у понедељак 26.06. у 10 часова.
Пројекат је подржан од стране Градске управе за здравство Новог Сада и друштвено одговорне компаније „Аудио БМ“.
Interaktivni koncert za bebe u KS Eđšeg, 21 jun

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Удружење „Омладински покрет Блок“ организује бесплатну проверу слуха у Футогу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.