Почиње Новосадско музичко лето, суграђане очекује низ концерата

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 12:25

Почиње Новосадско музичко лето, суграђане очекује низ концерата

Манифестацију Новосадско музичко лето чини низ концерата који се одвијају током лета. Фото: Промо С обзиром да је реч о летњим концертима, поред тога што је тежња усмерена на осмишљавање квалитетног програма, она је употпуњена и жељом да програми буду нешто „популарнијег карактера”
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Тако, у овом циклусу наступају и уметници који негују квалитетну музику, али која није уско у вези са класичном музиком. Оно што погодује врелим и летњим месецима јесу отворена места, што је уосталом традиција летњих фестивала који се одвијају у многим градовима и изван наше земље.
Суграђане очекује укупно пет концерата, уметничке, етно, џез и поп музике, од којих је један и игранка, а у извођењу наших најбољих ансамбала с угледним солистима из Шпаније, Русије, Хрватске и Босне и Херцеговине. Већина програма одвијаће се у прелепом дворишту ОТП банке у строгом центру града, а један концерт у Синагоги.
Улазнице за све концерт су у продаји на билетарници GigsTix-а (Краља Александра 12 – Тржни центар „Париски магазин“) радним данима и суботом од 9х до 19:30 часова, као и он-лине на линку.
Покровитељ Новосадског музичког лета је Град Нови Сад.
Folklorni koncert ,,Sugrađanima na dar” u KS Barka, 19. jun

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње Новосадско музичко лето, суграђане очекује низ концерата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.