Овонедељна дешавања у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 07:00

Овонедељна дешавања у Новом Саду

У седмици која је испред нас, ако је веровати временској прогнози, очекују нас топли и сунчани дани. Ипак, то није једини разлог зашто јој се радујемо. Велика имена са музичке сцене посетиће Нови Сад баш у овој недељи. Прочитајте шта нас све очекује: Фото: Градске инфо КОНЦЕРТ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „РОК ОПЕРА“ У СНП-У 20. ЈУНА
Велики музички спектакл који после распродатих концерата у Италији ,Хрватској , Словенији и Београду са чак 50 музичара на сцени, чланова хора и Оркестра СНП из Новог Сада, Новосадског Биг бенда, солиста Невене Рељин, Јане Шуштерчић, Матиие Занатте, Николе Мијића и Зорана Шандорова, који ће такође бити изведен и на многим бинама у Европи ове године, посетиоци ће имати прилику, ексклузивно ове године да доживе и у СНП у Новом Саду.
НОВОСАДСКО МУЗИЧКО ЛЕТО OД 21. ЈУНА ДО 3. ЈУЛА, СИНАГОГА, ДВОРИШТЕ ОТП БАНКЕ
Манифестацију Новосадско музичко лето чини низ концерата који се одвијају током лета. С обзиром на то да је реч о летњим концертима, поред тога што је тежња усмерена на осмишљавање квалитетног програма, она је употпуњена и жељом да програми буду нешто „популарнијег карактера”. Тако, у овом циклусу наступају и уметници који негују квалитетну музику, али која није уско у вези са класичном музиком. Оно што погодује врелим и летњим месецима јесу отворена места, што је уосталом традиција летњих фестивала који се одвијају у многим градовима и изван наше земље.
Програм можете пронаћи на сајту организатора.

“КЛУБОСЛАВИЈА“- МКДСЛ – 23. ЈУН У КЛУБУ ТУНЕЛ
У петак 23. јуна у клубу “Tunnel“ на Петроварадинској тврђави на отвореном наступиће чувени “DJ MKDSL“ са својим пројектом “Клубославија“. На “Клубославији“ ћете уживати уз свима познате песме из региона упаковане у скроз другачију димензију, таман за ђускање.
КОНЦЕРТ АМИРЕ МЕДУЊАНИН У ДВОРИШТУ ОТП БАНКЕ, 24. ЈУНА
Још један заједнички наступ етно диве и звезде Амире Медуњанин и Војвођанског симфонијског оркестра, под управом маестра Микице Јевтића. Бројним су обожаваоцима заједно до сада пружали сваки пут сасвим посебан угођај, овај пут ће слушно искуство, а када су у питању Амирини концерти увек и дубоко емотивно, бити обојено и специфичном атмосфером места – на отвореном, што ће унети додатну чаролију у најављени догађај.
Šta znate o palati koju čuva „Gvozdeni čovek“? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овонедељна дешавања у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.