Расписан конкурс за такмичење младих из енглеског језика

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 09:21

Расписан конкурс за такмичење младих из енглеског језика

Академија уметности Нови Сад организује Пето такмичење млaдих из енглеског језика Појас и пут & Чајна дејли (China Daily) међународно такмичење из енглеског језика под називом 21st Century Cup. Фото: PrtSc/Универзитет у Новом Саду Такмичења су отворена за пријаву ђака и студената >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << српског држављанства (средње школе, факултети и академије) старости од 16 до 27 година.
21st Century Cup је такмичење из енглеског језика намењено љубитељима јавног наступа широм света које је 1996. године иницирала Чајна дејли док је такмичење млaдих из енглеског језика Појас и пут иницирано 2019. године.
Подносиоци пријаве до 20. јуна 2023. године треба да доставе говор на тему:
AI, a blessing or a curse? (усмено излагање без читања у трајању од максимално 4 минута), видео снимак говора, писани текст говора који треба да садржи 500 речи и пријавни формулар. Полуфинале и финале такмичења ће се одржати у октобру 2023. године у Кини.
Raspisan Konkurs za upis studenata na Univerzitetu u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан конкурс за такмичење младих из енглеског језика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.