Списак улица у Новом Саду којима је затворен саобраћај због радова и алтернативни правци

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 12:30

Списак улица у Новом Саду којима је затворен саобраћај због радова и алтернативни правци

У току су интензивни радови на реконструкцији неколико кључних улица у граду. Ове реконструкције, иако нужне за побољшање инфраструктуре, тренутно стварају изазове за возаче и пешаке. Ево прегледа неких од тих улица и њихових алтернатива: Фото: Градске инфо Футошка улица: Футошка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улица се тренутно налази у фази радова на реконструкцији бициклистичких стаза, али није у потпуности затворена за саобраћај. Ипак, због смањеног броја трака и присуства грађевинских возила, долази до застоја и гужви у саобраћају. Возачи се саветују да обрате пажњу и да узму у обзир додатно време путовања. За све оне који су из правца Новог Насеља кренули ка Булевару ослобођења, алтернативе су или путем Хаџи Рувимове или Футошким путем, па кроз Цара Душана и Цара Лазара до ТЦ Променаде.
Фото: угзинс Булевар Цара Лазара: Булевар Цара Лазара је слабо пролазан због изградње кружног тока. Иако долази до гужви, још увек је могуће проћи кроз ову улицу. Возачи би требали бити стрпљиви и прилагодити се условима на путу. Алтернативни правац може бити улица Максима Горког.
Улица Војводе Книћанина: Улица Војводе Книћанина је затворена због обимних радова на реконструкцији коловоза и инфраструктуре. Ова затвореност захтева алтернативни правац за возаче. Једна од могућности је коришћење улице Цара Душана као алтернативног пута док трају радови на Војводе Книћанина. Возачи се упозоравају да прате саобраћајне знакове и упутства и буду стрпљиви током преусмеравања.

Булевар Јаше Томића: Булевар Јаше Томића је такође затворен због тренутних радова. Како би се заобишла ова затвореност, возачи могу користити улицу Краља Петра као алтернативни пут. Иако ова промена може продужити време путовања, она пружа изводљиву опцију за возаче који морају проћи кроз ову област.
Мише Димитријевића: Улица Мише Димитријевића се такође налази у фази радова због реконструкције вреловода. Возачима се препоручује да користе алтернативе како би избегли ово подручје док трају радови. Обилазак је могућ преко Гогољеве, Дожа Ђерђа и Пушкинове или преко Гогољеве и Крилове. Алтернативно, возачи могу проћи кроз Гогољеву улицу, а затим скренути у Крилову улицу како би заобишли радове.
Фото: Град Нови Сад Улица Марије Бурсаћ на Адицама: Улица Марије Бурсаћ на делу између улица Бранка Ћопића и Студеничке на Адицама тренутно је подвргнута радовима. Из тог разлога, возачима се препоручује коришћење алтернативних праваца како би избегли зону радова и неометано наставили своје путовање, а то су улице Студеничка и Бранка Радичевића.
Градски званичници и предузећа задужена за ове реконструкције труде се да минимизирају непријатности и пруже сигурне алтернативе током радова. Возачима се саветује да буду стрпљиви, прате упутства и користе препоручене алтернативе како би се олакшао саобраћај у овим подручјима.
Dešavanja u Novom Sadu za jun mesec

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Списак улица у Новом Саду којима је затворен саобраћај због радова и алтернативни правци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.