Одржана промоција књиге за најмлађе под називом “Шљапко”

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 13:01

Одржана промоција књиге за најмлађе под називом “Шљапко”

Новосадска промоција књиге за најмлађе под називом: “Шљапко” ауторке Дуње Давидовић, издавача Пи-Пресс-а одржана је синоћ пред бројном читалачком публиком. Фото: PrtSc/Instagram/pi.press Промоцију је водио Владимир Босанчић, дечији композитор и реализатор културних активности у општини >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бач, а присутнима се обратила и илустраторка Ивона Поповић, учитељица ОШ у Сремској Митровици.
Музичари бендова „Наутилус” и „Акустична соба” извели су неколико нових ауторкиних песама за децу: „Шљапко” (извели су је премијерно), „Шумски оркестар”( такође премијерно) и „Ода вртићу”.
Ведрој атмосфери допринели су малишани из вртића Дреамланд. Деца су учествовала у ликовној радионици коју су водиле Софија Симић и Исидора Вукашиновић, па су сликали Шљапка и мацу Сивку.
Koncert „Almaški dani muzike“ u KS Svilara, 19. jun

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржана промоција књиге за најмлађе под називом “Шљапко” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.