Турбо кружни ток: Завршетак радова до краја месеца

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 14:53

Турбо кружни ток: Завршетак радова до краја месеца

Радови на изградњи кружне раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице одвијају се интензивним темпом и биће завршени до краја јуна, два и по месеца пре уговореног рока. Фото: Град Нови Сад У тренутној фази, изводе се радови на изради завршног слоја асфалта на изливној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << траци према ТЦ „Променада“, као и на асфалтирању пешачких и бициклистичких стаза. Поред тога, у току су радови на хумузирању зелених површина и постављању вертикалне саобраћајне сигнализације. У наредним данима обавиће се обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације на новоизграђеним саобраћајним површинама.
Подсећамо да је и даље на снази забрана одвијања саобраћаја на парној страни Булевара цара Лазара, од Сутјеске улице до ТЦ „Променада“, док се двосмерни саобраћај одвија у супротној коловозној траци. Такође, са Булевара цара Лазара није омогућен колски приступ ТЦ „Променада“ и Спортско-пословном центру „Војводина“.
Молимо суграђане за још мало стрпљења јер ће наш град за двадесетак дана добити иновативно саобраћајно решење, турбо кружну раскрсницу, пројектовану по угледу на раскрснице у развијеним европским земљама, а прву оваквог типа у Србији.
Pokrajinski ombudsman već 17 godina koordinira mrežu “Život bez nasilja” a formiran je i “Dečiji savet”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Турбо кружни ток: Завршетак радова до краја месеца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.