Студенти Технолошког факултета прославили апсолвентско вече (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jun.2023, 09:38

Студенти Технолошког факултета прославили апсолвентско вече (ФОТО)

Студенти Технолошког факултета у Новом Саду су у ресторану „Аласка барка“ прославили традиционално апсолвентско вече. Фото: Градске инфо/Лука Вукша Овогодишњи организатор, као и годинама уназад, била је Студентска унија у сарадњи са Студентским парламентом Технолошког факултета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Новом Саду.
Апсолвентско вече је симболичан завршетак студентског живота и почетак новог поглавља у животу студената. Апсолвентско вече је ове године окупило преко 200 студената овог факултета.
Фото: Градске инфо/Лука Вукша Представља посебан тренутак у животу младих људи који су уложили много труда, времена и напора да би постигли свој циљ.
Вече након које апсолвенти крећу даље, било да настављају своје образовање на мастер студијама, траже посао или се упуштају у друге професионалне или животне изазове. Фото: Градске инфо/Лука Вукша Осим прославе, апсолвентско вече такође има емоционалну ноту. За многе студенте, то је тренутак када се осврћу на своје студентске дане, пријатељства која су стекли и све изазове које су савладали током свог академског путовања.
Посебна прилика за студенте да се окупе са својим колегама, професорима, родбином и пријатељима како би прославили завршетак свог студијског пута и прешли у нову фазу свог живота. Фото: Градске инфо/Лука Вукша Прилика за окупљање, прославу и стварање успомена које ће трајати целог живота. Апсолвентско вече је тренутак поноса, радости и узбуђења док се млади људи припремају за нове авантуре које их очекују у будућности.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Tehnološki fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студенти Технолошког факултета прославили апсолвентско вече (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.