„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Матавуљ Бојана

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 12:52

„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Матавуљ Бојана

У понедељак 12. јуна акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Матавуљ Бојану. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. Фото: Градске инфо Бојан има 19 година, у мају 2022. године је тешко повређен у саобраћајној несрећи као путник у возилу. Детаљном дијагностиком је утврђено да је поломио вратне пршљене Ц6 и Ц7, ради даљег лечења је упућен у Клинички центар Србије у Београду, где је и оперисан. Бојанова дијагноза је квадриплегија, одузетост сва четири екстремитета због чега не може самостално да обавља свакодневне животне потребе, а креће се уз помоћ инвалидских колица. Не помера ноге, прсте на рукама, и не осећа 85% тела. Бојан није клонуо и ведрог је духа, почео је да помера руке. Сада му је потребна финансијска помоћ за рехабилитацију, третмане матичним ћелијама, лекове, суплементе и друге трошкове.
У акцији прикупљања средстава за лечење Ленке Лазаревић прикупљено је укупно 74.260,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Tradicionalni festival riblje čorbe i tamburaške muzike “Čarde i bande“, 10. i 11. juna na Sunčanom keju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Матавуљ Бојана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.