Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 14:19

Подржите традиционални хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ”Тројка из блока”

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све да својим доласком и учешћем подрже традиционални хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки „Тројка из блока“ који ће се одржати у недељу 11.06.2023. године са почетком од 17 часова на платоу испред СПЕНС-а у Новом Саду. Циљ овогодишњег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << турнира је прикупљање донација за помоћ социјално угроженој породици Ковачевић из Кулпина. Фото: srbizasrbe.org Брачни проблеми, натерали су Милену да се одсели из Обреновца и потражи мир са Михајлом (10), Машом (8) и близнакињама Јеленом и Саром (5) Ковачевић у Кулпину код Бачког Петровца, где се уселила у кућу коју је наследила од деде.
Подједнако Милену оптерећују и здравствени и егзистенцијални проблеми, мада се са здравственим лакше бори, јер то опетрећује лично њу, а немаштина удара директно на децу.
хттпс://www.србизасрбе.орг/остеценог-слуха-мајка-милена-сама-подизе-цетворо-деце-и-нада-се-да-це-неко-имати-слуха-за-њене-зивотне-муке/
Позивамо Вас да у складу са тренутним могућностима и спремности узмете учешће традиционалном хуманитарном турниру Тројка из блока у Новом Саду кроз следеће начине:
Спонзорством турнира – донацијом у висини од 10,000 до 30,000 динара, чиме стичете могућност да се логотип Ваше фирме представи на самом догађају кроз рекламну заставу. За све донације веће од 30,000 динара можемо понудити донаторима различите спонзорске пакете и могућности за додатну промоцију на самом догађају. Донацијом – уплатом помоћи до 10,000 дин. са напоменом ”ТИБ Нови Сад” на текући рачун Хуманитарне организације Срби за Србе: 160-279491-71. На следећем линку можете преузети оверени бланко уговор о донацији у пдф формату за правна лица.
Учешћем на самом догађају – котизација: 300 дин.
Слањем једне или више СМС порука на број 7763.
Постављањем донаторске кутије у Вашој фирми или пословном простору.
У претходних 18 година, Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је близу 12 милиона евра донација са којима је обезбедила неопходну помоћ за више од 3,200 угрожених породица широм Балкана које заједно броје више од 15,000 деце.
Више од 1,000 волонтера учествовало је у организовању исто толико хуманитарних догађаја широм света, а нарочито турнира Тројка из блока.
У претходним годинама добили смо значајну подршку и поверење великог броја компанија и појединачних донатора из Новог Сада на чему смо изузетно захвални.
Gradonačelnik: Krećemo uređenje dva nova parka; Sadićemo nova stabla kod Kvantaša, kreće se sa sređivanjem parka na Limanu 4 (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Подржите традиционални хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ”Тројка из блока” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.