И данашњи „Хуманитарни понедељак“ намењен је Ленки Лазаревић

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 08:26

И данашњи „Хуманитарни понедељак“ намењен је Ленки Лазаревић

Претходни понедељак у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Ленку Лазаревић. Фото: ЈКП „Градско зеленило“ Прикупљено је 30.580,00 динара, с обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те  ће се акција прикупљања средстава поновити данас 05. јуна.
Улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. Ленки је са десет месеци откривена акутна лимфобластна леукемија. Након 9 месеци интензивног болничког лечења и терапије одржавања, болест се нажалост вратила. Једина нада за потпуно излечење је хитна трансплантација коштане сржи. Да би се то остварило потребно је прикупити средства у износу од 300.000 еура за њено даље лечење и трансплантацију коштане сржи у иностранству.
С обзиром да је време кључно у овој борби, позивамо Новосађане који су у могућности, да и поред акције Хуманитарни понедељак помогну Ленки уплатом на следеће жиро рачуне: Динарски рачун – UniCredit Banka 170001081914100087
Девизни рачун: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.
Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
Ponedeljak kakav smo samo mogli poželeti! Najlepša zabava za roditelje i decu počinje danas! (ponedeljak, 5. jun)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак И данашњи „Хуманитарни понедељак“ намењен је Ленки Лазаревић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.