“Од игле до локомотиве”: Најлон као незаобилазна станица викендом – ево шта нуде продавци овог викенда и које су цене

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2023, 10:35

“Од игле до локомотиве”: Најлон као незаобилазна станица викендом – ево шта нуде продавци овог викенда и које су цене

Након Другог светског рата, шездесетих година прошлог века почиње прави процват Најлон пијаце. Наиме, за тај временски период постоји и претпоставка да је овај бувљак добио назив Најлон пијаца. Суграђани су износили половну гардеробу, стари намештај и продавали на картонима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – односно импровизованим тезгама. Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija/newslite.com Појединим суграђанима петак је резервисан за посету Најлонске пијаце, док је већини мерак – обићи Најлон недељом. Да свака роба има свог купца, то ова пијаца и доказује. На тезгама, али и импровизованим тезгама можете пронаћи све што тражите – од намештаја, гардеробе, алата, цвећа.
Прегршт опција по нижим ценама у односу на специјализоване продавнице Гардеробу можете пронаћи у две опције – људи који продају нову гардеробу али и половну. У народу речено, за свачији буџет. Тако се цене и крећу. Наиме, половна гардероба креће се од 500 динара па навише, у зависности за којим делом одевне комбинације сте у потрази. На тезгама нова гардероба продаје се по цени од 600 динара до 2.000 динара за мајице, а шорцеви коштају од 800 динара до 3.800 динара.
Foto: nsuzivo.rs Папуче коштају од 600 динара до 2.000 динара, у зависности од модела. Патике можете пронаћи по цени од 2.700 динара па навише.
Морамо напоменути да ова пијаца нуди и прегршт антиквитета. Њихова цена креће се од 300 динара па навише, у зависности од модела али и продавца – колико вам може снизити цену.
Намештај се налази у посебном делу. За двосед, неопходно је издвојити од 220 евра. “Лежаји лукс” коштају од 200 евра па навише. Лежаљке коштају од 70 евра па навише. Кухињски сет – сто и пет столица коштају од 320 евра.
Foto: nsuzivo.rs Уколико вам је потребно нешто од технологије у понуди се могу пронаћи – телефони, телевизори, пуњачи, слушалице, звучници, гејминг сетови.
Али ако сте у потрази за нечим што ће вам оплеменити дом – и то можете пронаћи на Најлону. Наиме, пронашли смо разне моделе завеса, сатова, уникатних рамова за слике, вазе… То све можете пронаћи по приступачним ценама – наравно увек цена може да се коригује.
Љубитељи стрипова за вас се може пронаћи понешто. Уникатна стара штампана издања. Цена стрипова креће се од 300 динара па навише.
Уколико огладните док обилазите Најлон, у понуди имате И ресторане али И фаст фоод-ове. За велику пљескавицу потребно је издвојити од 400 динара, док је за малу потребно издвојити 350 динара. Уколико желите да седнете у неки од ресторана, потребно је издвојити до неколико хиљада у зависности од тога шта поручите.
Sutra počinju radovi na popravci kolovozne konstrukcije na Bulevaru Jaše Tomića

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Од игле до локомотиве”: Најлон као незаобилазна станица викендом – ево шта нуде продавци овог викенда и које су цене се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.