Данас у Новом Саду суво, већ од сутра се враћа киша – погледајте овонедељну прогнозу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2023, 09:49

Данас у Новом Саду суво, већ од сутра се враћа киша – погледајте овонедељну прогнозу

Непредвидиво и кишно време из маја стиже и у јун. Данас ће у Новом Саду бити највише 26 степени, кише неће бити, али она већ сутра поново стиже у „Српску Атину“. Фото: Градске инфо Данас ће у Новом Саду бити местимично облачно, највише 26, а најмање 14 степени, уз готово непостојеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шансе за кишу.
Већ сутра, у понедељак, 25% града покриће киша, уз највишу температуру од 26, а најмању 16 степени.
Уторак, среда и четвртак биће обележени, сада већ препознатљивим, пљусковима, грмљавином и невременом.
Овим данима највиша температура ће бити око 24 степена, а најнижа не мање од 15 степени.
Према прогнози сајта „accuweather“, у петак ће уз сличну температуру доћи поподневни пљускови, у суботу ће киша обележити јутарњи део дана, а у недељу се очекује најтоплији дан са 27 степени, уз такође јутарњу кишу.
Sutra počinju radovi na popravci kolovozne konstrukcije na Bulevaru Jaše Tomića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас у Новом Саду суво, већ од сутра се враћа киша – погледајте овонедељну прогнозу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.