Решење за Алмашки крај добило награду респектабилне њујоршке компаније (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 10:11

Решење за Алмашки крај добило награду респектабилне њујоршке компаније (ФОТО)

Алмашки крај је један од настаријих делова Новог Сада, а у јуну 2019. године проглашен је за културно-историјско добро нашег града. Фото: PrtSc/Instagram/Игор Мировић Његова реконструкција и обнова, која ће трајати четири године, кренула је крајем 2022. године, а пројектом је обухваћена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << комплетна израда нових инсталација водовода и канализације, електроинсталација, телекомуникационих и сигналних инсталација, заливног система, топловода и озелењавање
Један од најважнијих историјских пројеката у Новом Саду, уређење Алмашког краја, добио је престижну награду њујоршке медијске компаније Architizer, A+Award за пројекат у категорији Unbuild Landscape.
Фото: PrtSc/Instagram/Игор Мировић Ова америчка компанија постоји од 2009. године, а од 2013. године додељује интернационалне награде у области архитектуре, уређења простора и остало.
Реконструкција Алмашког краја заједнички је пројекат Покрајинске владе и Града Новог Сада. Цео пројекат ради Завод за заштиту споменика културе Града Новог Сада
Da li znate koja je prva moderna zgrada u Novom Sadu? (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Решење за Алмашки крај добило награду респектабилне њујоршке компаније (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.